Paste foi de masline cu salam

de mihaelar63 in Paste, 4 Mai 2014 | 727 vizualizari

 

Cum vad paste fainoase de forme si culori speciale nu ma pot abtine sa nu le achizitionez . Ne plac pastele si macar la doua saptamani o data ma salveaza de gandul meniului curent . Pe punga acestor paste scria ,,Foglie d' ólivo ágli spinaci ''. Dupa cate am inteles eu ,, foi de maslin cu spanac '' :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 500 gr salam de vara
  • 300 gr branza burduf
  • 50 ml ulei masline
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • codite de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa ,, aglio e olio ''[fulgi chili,fulgi usturoi , patrunjel uscat ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste foi de masline cu salam:

  • Am fiert pastele in apa cu sare respectand instructiunile de preparare de pe punga .
  • Am  curatat de membrana si am feliat salamul.
  • Am prajit salamul pana a devenit crocant . In acest moment am pus rosiile taiate cuburi, usturoiul , ceapa verde si condimentele .Am lasat doar cat s-au inmuiat rosiile .
  • Am servit amestecul cu salam deasupra pastelor cu branza de  burduf .
 

RETETA IN IMAGINI

Paste foi de masline cu salam-0
Paste foi de masline cu salam-1
Paste foi de masline cu salam-2
Paste foi de masline cu salam-3
Paste foi de masline cu salam-4
Paste foi de masline cu salam-5
Paste foi de masline cu salam-6
Paste foi de masline cu salam-7
Paste foi de masline cu salam-8

COMENTARII (11)

Pushaa 1

05.05.2014, 11:07

interesanta idee!

_Alina_ 1

05.05.2014, 12:29

Anett 1

05.05.2014, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04