Paste fusilli freschezza

de adasev12 in Fusilli, 21 Feb 2011 | 3231 vizualizari

 

imi plac pastele...si incerc sa le combin in fel si chip...acu de ex mi-a venit o idee sa le fac cu ingrediente mai mult proaspete...de aceea i-am si zis asa....nimic prajit sau fiert ( in afara de paste, bineinteles)....si am scos cam tot ce mai aveam prin frigider....:D

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusili
  • 150 g prosciutto de curcan cu rozmarin
  • 2 lg boabe de porumb
  • 2 foi mari de salata creata
  • 2 l-ite capere
  • 1 galbenus de ou
  • 1 rosie semicoapta
  • cateva frunzulite de busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 lg smantana acra
  • 2-3 l-ite de iaurt acru
  • cateva masline negre
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fusilli freschezza:

pastele le-am pus la fiert in apa cu sare si ulei

intre timp am pregatit ingredientele: am taiat rosia cubulete mic, am presarat 2 lg de ulei de masline, oregano, boabele d eporumb, caperele, maslinele taiate in patru ( fara samburi), salata taiata fasii , sare, piper si busuioc.

sunca se pune asa cruda, dar a mea era deja de cateva zile in frigider si pt orice eventualitate, i-am tras un clocot , am scurs, am taiat fasiute subtiri si am amestecat cu restul ingredientelor.

am scurs pastele si asa fierbinti, fara sa le trec sub jet de apa am adaugat galbenusul si smantana si ama amestecat ff bine...o sa devina cleioase...dar mie imi plac....se paote face si fara ou....

peste paste se toarna compozitia si se amesteca ff bine. in farfurie am mai adaugat 2 l-ite de iaurt acru...ca ies cam dulci...dar, cui ii place....si acu mananac de zor si scriu....:D

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste fusilli freschezza 86673
retete culinare - Paste fusilli freschezza 86674
retete culinare - Paste fusilli freschezza 86675

COMENTARII (30)

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

divainbucatarie, elena....

adasev12 1

23.02.2011, 23:42

ruxy, mersi

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:40

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D