Paste la cuptor

de ela in Paste, 4 Noi 2014 | 8458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr sunca presata sau salam victoria
  • 1ardei gras rosu
  • 350 gr telemea rasa
  • 200 gr smantana
  • 6 oua
  • sare
  • piper cateva bucatele de unt
  • 100 ml lapte
  • cascaval ras sau amestec de branza pentru pizza DELICII LA CUPTOR de la HOCHLAND
  • unt pentru uns tava
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il taiem marunt.Sunca presata sau salamul victoria le taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem putin ulei,adaugam ardeiul si salamul si lasam cateva minute,la foc mic,amestecand.
Punem pastele la fiert in apa cu sare,conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa,le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.
Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam galbenusurile,smantana,laptele,sare si piper dupa gust si amestecam usor.Incorporam treptat telemeaua,ardeiul si sunca si omogenizam compozitia.Adaugam in  final pastele bine scurse de apa.
Ungem o tava cu putin unt si turnam budinca in ea.Deasupra punem din loc in loc niste cubulete de unt,apoi presaram cascaval ras si dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit,pana se rumeneste frumos budinca.Servim cald dar si rece este buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste la cuptor 350529
retete culinare - Paste la cuptor 350530
retete culinare - Paste la cuptor 350531
retete culinare - Paste la cuptor 350532

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.11.2014, 11:06

Arata bine!

tanyapatap 1

05.11.2014, 15:16

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D