Paste quatro formaggi

de Bucataras in Paste, 5 Iul 2013 | 2968 vizualizari

 

O reteta de paste quatro formaggi usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 150 gr tagliatelle
  • o felie de 1 cm grosime de unt
  • 3-4 linguri de smintina 12%
  • 50 gr cascaval Delaco
  • 50 gr brinza brie Milkana
  • 50 gr mozarella Delaco
  • 50 gr gorgonzola
  • sare si piper 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste quatro formaggi:

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit).

In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi

1. se dau pe razatoare toate brinzeturile

2. se pune untul in tigaie

3. se adauga smintina si se amesteca cu o spatula pina se omogenizeaza

4. se adauga brinzeturile si se amesteca

Am scos si scurs pastele, apoi le-am adaugat in tigaia cu brinzeturile si am amestecat usor.

La final am asezonat cu sare si piper. O reteta care a primit toate aprecierile Ioanei mele dragi. A ras portia cu multe "immmmm"-uri :)). Eu am mai prins un pic de compozitie pe care am pus-o pe o jumatate de felie de piine (vezi poza)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Paste quatro formaggi-0
Paste quatro formaggi-1
Paste quatro formaggi-2
Paste quatro formaggi-3

COMENTARII (28)

Cris2711

Cris2711 1

05.07.2013, 16:52

un deliciu

mamaieelena

mamaieelena 1

05.07.2013, 18:26

bun,bun

Valclaudia

Valclaudia 1

07.07.2013, 00:15

super bune! Trebuie sa le prepar si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24