Pastrama de pui la cuptor

de laura_n in Pui, 2 Noi 2013 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat, mai mare
  • ulei masline
  • sos soia
  • 2 lg mustar
  • sare cu condimente
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui la cuptor:

Spalam pieptul de pui. Il stergem cu un servet de hartie. 

Luam o forma termorezistenta, adaugam un strop ulei masline si sos soia. 

Taiem pieptul in doua, pe mijloc. Asezam bucatile de carne in forma. Le ungem bine cu mustar.

Cu ajutorul unei furculite, intepam bucatile de carne. 

Adaugam inca putin ulei maline, sos soia cu bunavointa, rasnim sare cu condimente, presaram putin oregano. Acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor.

Lasam cam 50 minute, la foc mic spre mediu, sa se faca molcom. 

Din cand in cand, desfacem cu atentie folia de aluminiu, mai intepam si stropim bucatile de carne cu sos si asezam folia la loc.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se raceasca in folie. Dupa ce s-a racit, scoatem folia, asezam bucatile pe o farfurie si fie portionam si mancam atunci, fie dam la rece.

 Este excelent de frageda si muuult mai ok decat nitratii si nitritii din comert!

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 20 lei.

2

merge de minune la sandvisuri sau ca aperitiv.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pastrama de pui la cuptor 274464
retete culinare - Pastrama de pui la cuptor 274465
retete culinare - Pastrama de pui la cuptor 274466

COMENTARII (28)

anca_rm 1

04.11.2013, 15:24

madalinanicoleta 1

07.11.2013, 17:10

Ligia Bxl 1

19.11.2013, 11:12

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55