Păstrăv la cuptor cu legume

de Dana_Retetegg in Pastrav, 3 Dec 2011 | 4650 vizualizari

 

Un preparat gustos: pastrav la cuptor, cu legume si sos de usturoi delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati maricei,
  • ciuperci,
  • ardei kapia,
  • lamaie,
  • putin ulei,
  • 100 ml vin alb,
  • condimente pt peste,
  • sare,
  • cartofi,
  • morcovi,
  • pastarnac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor cu legume:

Am spalat bine pestele si l-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei.

Am condimentat, in interior i-am pus felii de lamaie si pe langa el am pus felii de ciuperci si ardei.

L-am pus in cuptor timp de 25 de minute. La jumatatea intervalului am intors pestele pe cealalta parte si am pus vinul.

Cartofii taiati in bucati mari, impreuna cu morcovii si pastarnacul le-am fiert in apa cu sare.

Am servit pestele alaturi de legume si impreuna cu un sos de usturoi cu smantana, lamaie si patrunjel.

O bunatate!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Păstrăv la cuptor cu legume 136050
retete culinare - Păstrăv la cuptor cu legume 136051
retete culinare - Păstrăv la cuptor cu legume 136052

COMENTARII (20)

deniza25 1

06.01.2012, 07:20

delicios

deniza25 1

06.01.2012, 07:25

doamne cred ca va fii o minunatie deabea astept ,sti dupa atata carnitza grea pfff deabea astept bravoooooooooooooooooo

Dana_Retetegg 1

06.01.2012, 11:34

Cred ca pt mine asta e cea mai buna reteta cu peste pe care am facut-o! E super gustos Si eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de peste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21