Pavlova la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 3 Mai 2013 | 4412 vizualizari

 

Aici am intrat pe teritoriul lui Miha;nu am indraznit sa fac o Pavlova mare;nu va spun si la asta mica ce chin am tras......daca se facea cineva o musca,ramanea fara aripi de ras!!!!!a fost buna dar a doua oara....astept sa ma serveasca cineva!!

 

INGREDIENTE

Bezele

  • 4albusuri
  • un praf de sare
  • 2linguri zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 1lingura pudra de migdale

In plus

  • 200ml frisca lichida
  • fructe de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova la pahar:

Pentru bezele batem bine albusurile cu un praf de sare adaugand treptat cate putin zahar si pudra de migdale;

cand spuma a devenit sticloasa si nu cade din bol,in tava unsa cu unt si hartie de copt,punem gramajoare la distanta si le lasam la cuptor 15-20min;

punem in cupe bezele maruntite,deasupra frisca batuta si ornam cu fructe de padure si frunze de menta;

eu am pus capsune daca tot au aparut!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.05.2013, 22:13

Mmm dar ce bun ne-ai adus tu

adry88 1

04.05.2013, 08:24

delicios

MonaMimi 1

05.05.2013, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu iaurt si zmeura