Penne all'arrabbiata

de Andreea Caroline in Penne, 27 Iul 2013 | 3967 vizualizari

 

Cui ii place sa manince picat...chiar foarte picant...astea-s pastele perfecte !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 3 catei usturoi
  • 3 ardei iuti
  • ulei masline
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Intr-o tigaie punem uleiul si calim usturoiul taiat felii si ardeii iuti taiati nu prea marunt.Adaugam sucul de rosii,sare dupa gust .Se lasa la foc mic pentru circa 20 minute.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 10 minute.

Se scurg pastele de apa si se adauga la sos.

Se servesc fierbinti presarate cu patrunjel tocat

Dupa plac se presara pecorino.

 

TIPS-URI

1

Inloc de ardei iute proaspat se poate folosi pudra de ardei iute!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne all'arrabbiata 247982
retete culinare - Penne all'arrabbiata 247983
retete culinare - Penne all'arrabbiata 247984
retete culinare - Penne all'arrabbiata 247985

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

27.07.2013, 21:55

babi5 1

01.08.2013, 21:23

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55