Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca

de Bya Ralu in Penne, 15 Aug 2014 | 3056 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1 ceapa mica
  • 50 ml vodca cu gust de mere
  • 1 cutie de ton rio mare
  • 1/2 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica de smantana
  • zeama de la jumate de lime
  • ulei de masline
  • boabe de piper rosu
  • sare/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca:

Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.Se lasa pana se fac putin al dente(nu trebuiesc fierte foarte mult).

Ceapa se toaca marunt se pune la calit in ulei de masline,dupa cateva minute se adauga si tonul scurs de ulei si vodca.

Cand a scazut zeama se pune porumbul scurs de zeama.

Se adauga smantana,condimentele si piperul rosu.

Se lasa cam 5-10 minute,se pune zeama de lamaie si se ia de pe foc.

Cand pastele sunt gata se pun peste sosul format,se lasa cateva minute dupa care se pot servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras.

2

Pentru decor puteti folosi boabe de piper rosu

3

Se poate pune si usturoi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337255
retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337256
retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337257
retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337258
retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337259
retete culinare - Penne cu ton,porumb ,piper rosu si vodca 337260

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

15.08.2014, 22:42

Xandrinne 1

17.08.2014, 08:45

Bya Ralu 1

17.08.2014, 11:04

xandrine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55