Pernite cu 3 feluri de branza

de lira in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 24312 vizualizari

 

variana xxl de la Fornetti cu telemea,

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat foietaj (eu am folosit Alpin)
  • 350-400 g amestec de branzeturi (feta, telemea, cascaval)
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernite cu 3 feluri de branza:

Sare nu a mai fost nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta.

Aluatul il lasam la decongelat la temperatura camerei in jur de 1 ora - 1 ora jumate.

Pentru umplutura amestecam branzeturile, cu oul si busuiocul pana se omogenizeaza.

Cu o rola de taiat pizza taiem patrate cu o latura de 5 cm. Punem o lingurita de umplutura pe fiecare patrat, iar peste el mai punem un patrat care va fi taiat cu o rola pentru decorat aluat

Pernitele se pun intr-o tava unsa cu ulei sau cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Baghete crocante