Peste cu garnitura de orez

de nadina73 in Peste, 7 Mai 2010 | 10010 vizualizari

 

iti trebuie rabdare multa,dar sant fantastici de buni si o manacare grozava pt zilele de post cu dezlegare la peste. Copii le mananca ca pe seminte

 

INGREDIENTE

  • 1 kg boquerones(asa le zicie aici sincer tradus vine ansoa,sant pesti acea mici cum sant hamsiile ceva ......asemanator cred)
  • sare,piper
  • putina zeama de lamaie-optional
  • faina alba
  • ulei pt prajit
  • 1 punga de orez cu zarzavaturi congelate
  • 3-4  linguri ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de orez:

Se curata pestii foarte bine ,li se rupe capul si efectiv apoi se trage sira spinarii. Se curata  si de mate. Sant putin migalosi de curatat dar sant grozavi

Dupa ce s-au terminat de curatat se spala foarte bine in 3-4 ape ,apoi se pune 1 lamaie stoarsa (zeama )peste ei si se lasa putin dupa care se scurg bine si se condimenteaza cu sare si piper.

Se trec prin faina alba ,apoi se prajesc in ulei foarte bine incins.Se fac ca si cipsurile ,poti manca si nu te mai saturi

Orezul cu zarzavaturile se pun in ulei de masline si se calesc 6-7 minute se condimenteaza cu sare si piper,este o garnitura super buna(noua ne place tare mult)

Se servesc cu garnitura de orez ,cartofi sau ca si aperititv

 

RETETA IN IMAGINI

Peste cu garnitura de orez-0
Peste cu garnitura de orez-1
Peste cu garnitura de orez-2
Peste cu garnitura de orez-3
Peste cu garnitura de orez-4
Peste cu garnitura de orez-5
Peste cu garnitura de orez-6
Peste cu garnitura de orez-7
Peste cu garnitura de orez-8
Peste cu garnitura de orez-9
Peste cu garnitura de orez-10

COMENTARII (26)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

10.05.2010, 19:48

vai ce bine arata! super idee!

adry88

adry88 1

18.05.2011, 21:48

SENO

SENO 1

25.09.2011, 09:40

arata foarte apetisant dar n-am mancat niciodata pestisori asa de mici

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!