Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor

de Bya Ralu in Pui, 6 Feb 2012 | 3247 vizualizari

 

Am facut pentru prima data,dar este ceva deosebit,sa incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 plic maggi ideea zilei
  • 1 ou
  • Pentru sos:
  • 3 linguri maioneza
  • 2 linguri ketchup dulce
  • plicul pentru sos
  • Pentru piure:
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingura margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor:

Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.

Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.

Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor 144817
retete culinare - Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor 144818
retete culinare - Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor 144819
retete culinare - Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor 144820
retete culinare - Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor 144821

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

06.02.2012, 22:40

ti-am pregatit-o

jolygina 1

06.02.2012, 22:57

o portie mai este

Bya Ralu 1

06.02.2012, 23:12

este si pentru tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18