Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut pentru prima data,dar este ceva deosebit,sa incercati!
Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie fasii de 3 cm care se dau printr-un ou si prin compozitia plicului maggi. Se aseaza toate fasiile pe gratarul de la cuptor (nu in tava) iar sub el se poate pune o tava pentru a nu murdari cuptorul. Se lasa la foc mediu timp de 20 minute.
Intre timp se curata 3 cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg de apa, se adauga 1 lingura margarina si o ceasca de lapte si se bate bine.
Sosul se prepara cu pliculetul special, cu 3 linguri de maioneza si 2 linguri de ketchup, se amesteca bine si se poate servi!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult