Piept de pui cu miere si mustar

de xana in Pui, 16 Aug 2013 | 8994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura mustar(am folosit Dijon)
  • 2 linguri sos de soia
  • ghimbir
  • cimbru
  • rozmarin
  • 2 linguri margarina (topita)
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu miere si mustar:

Pieptul de pui se inteapa cu un cutit sau cu o scobitoare si i se adauga toate celelalte ingrediente. Rozmarin, cimbru si ghimbir puneti dupa gust. Il lasam cel putin 20 de minute sa prinda gust.

Se da apoi la cuptorul preincalzit la 180ºC pentru 25 de minute sau pana se rumeneste. Frecvent, se ia cu lingura din sosul format in tava si se stropeste carnea, apoi se intoarce pe cealalta parte ca sa se coaca uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si garnitura de orez