Pilaf cu carnaciori la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 27 Oct 2010 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnaciori
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1 bucatica telina
  • 1 cana orez
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carnaciori la cuptor:

Ceapa, morcovul si telina le-am dat pe razatoarea mare. Ardeii i-am tocat.

Intr-o cratita am pus putin ulei apoi am pus carnaciorii taiati si legumele...le-am dinstuit putin impreuna. Apoi am pus apa si am lasat sa fiarba. Am pus sare si piper dupa gust. Cand a inceput sa clocoteasca am pus orezul spalat si scurs de apa si usturoiul pisat, Si am mai completat cu apa daca a mai fost nevoie. Cand a dat din nou in clocot am introdus cratita in cuptorul bine incalzit si am lasat sa se faca pilaful acolo.

A iesit tare bun si am servit alaturi de gogosari in otet ( pusi de soacra).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

27.10.2010, 18:27

corina, maria-claudia, ela, Anca...poftiti la masa

nadina73 1

28.10.2010, 00:42

vreauuuuuu5f

Adinacarla 1

28.10.2010, 00:49

nadina...hai la masa...e tarziu dar pana ajung la mine se face ziu iar

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume