Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure.
Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc mediu pana devine sticloasa. Se adauga orezul, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pasta de tomate si sosul obtinut anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15-20 de minute, adaugand apa calda daca mai este nevoie.
Intre timp, se prajesc carnaciorii 8-10 minute in uleiul ramas la foc mediu. In ultimele 6 minute se adauga si fasole pastai.
Se serveste pilaful cu fasolea pastai si carnaciorii presarati cu patrunjel tocat.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult