Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco

de adry88 in Pui, 25 Apr 2012 | 1834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 500 g spanac proaspat
  • 2 morcovi
  • sare
  • 100 g unt
  • lapte
  • ceafa de porc
  • sare
  • cimbru
  • bere
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco:

Cartofii si morcovii ii curatam si taiem felii, apoi ii punem la fiert. Spanacul il spalam bine, il oparim cca 5 minute in apa fiarta cu sare, scurgem spanacul bine de apa si il tocam putin. Dupa ce au fiert cartofii si morcovii, scurgem de apa si adaugam untul, spanacul si pisam cu blenderul, adaugam lapte pana obtinem consistenta dorita. Potrivim de sare dupa gust. Facem spirale cu ajutorul unei pungi sau posh, deasupra adaugam miez de lapte.

Am taiat felii carnea, am condimentat-o si am adaugam bere cat sa acopere carnea. Am acoperit-o si am dat caserola la frigider 2 ore. Am adaugat carnea cu tot cu bere in tigaie si am adaugat putin ulei am lasat-o sa fiarba in bere dupa care am prajit-o putin.

 

RETETA IN IMAGINI

Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco-0
Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco-1
Piure cu spanac si Miez de lapte Delaco-2

COMENTARII (10)

cocolina 1

26.04.2012, 11:18

foarte buna mancare ridichile si ceafa aia asa rumenita

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:11

bun ,bun

bianca92 1

16.10.2013, 12:03

Cred ca e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04