pui cu garnitura de sparanghel si morcov

de Adinuta in Pui, 28 Oct 2009 | 5289 vizualizari

 

O reteta usor de realizat si destul de aspectuasa, zic eu. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • sparanghel din borcan
  • ulei de orez
  • un morcov
  • branza mozzarella rasa
  • smantana (in functie de cat sos vreti sa obtineti)
  • cimbru
  • ierburi de provence
  • o lingurita de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pui cu garnitura de sparanghel si morcov:

Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit.


Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ambele parti, de preferinta intr-o tigaie de teflon (pentru a necesita putin ulei). Apoi se scoate si se pune pe un servet mare de hartie pentru a absorbi grasimea. In uleiul ramas se pune o lingurita de faina. Cand incepe sa se aureasca, se adauga smantana, se amesteca bine, un pic de sare, branza si la final putin cimbru.


Pasul 3: Morcovul se taie bastonase. Pe o farfurie se aseaza o bucata sau doua de carne. Langa ea sosul de smantana. Peste sos se pun felii de morcov si sparanghel verde. Se mai presara un pic de branza. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - pui cu garnitura de sparanghel si morcov 9831
retete culinare - pui cu garnitura de sparanghel si morcov 9832
retete culinare - pui cu garnitura de sparanghel si morcov 9833

COMENTARII (5)

Oana 1

28.10.2009, 17:05

Iamiiiii!

ramo_cata 1

28.10.2009, 17:11

Panacris 1

22.02.2015, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!