Piure spumos

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2010 | 3370 vizualizari

 

un piure de cartofi spumos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • sare
  • 1/2 pachet de unt
  • 200 ml smantana
  •  1 canita de lapte fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure spumos:

Se curata cartofi se taie cubulete si se pun la fiert (eu ii fierb la aburi 20 minute)dupa care se amesteca cu sare se zdrobesc bine apoi se pune untul bucatele si se mixeaza foarte bine dupa care se pune laptele caldut si la final samantana si se mixeaza foarte bine la viteza maxima

Va iesi un piure de cartofi grozav de spumos si de gustos,adevarul e ca untul  da un gust fantastic de bun si in combinatie si cu smantana .........e drept ca si are caloriiiiiiiiiii

 

RETETA IN IMAGINI

Piure spumos-0
Piure spumos-1
Piure spumos-2
Piure spumos-3
Piure spumos-4
Piure spumos-5

COMENTARII (179)

nadina73 1

29.05.2010, 01:19

mariac 1

31.05.2010, 22:53

cristinne 1

02.06.2010, 14:40

Doamne ce frumos e!
cred ca e cel mai frumos piure ever!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04