Pizza

de blue65 in Pizza, 14 Oct 2013 | 597 vizualizari

 

o pizza cu de toate :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • faina 500 g
  • lapte 250 ml
  • sare
  • zahar-un varf de cutit
  • drojdie 20 g
  • ulei de masline 2 linguri
  • Umplutura
  • ciuperci-6 buc
  • ardei gras-1 buc
  • sunca presata-3 felii
  • salam-2 felii
  • ketchup Univer
  • masline-50 g
  • rosii-2 buc
  • mozzarela-150 g
  • capere-10 g
  • ceapa-1 bucata
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face maiaua din drojdie, sare, putin lapte si o lingura de faina si se lasa 15 minute, dupa care se adauga in faina, se pune uleiul de masline, se framanta adaugand treptat laptele; se lasa aluatul la crescut 40 minute.

Ingredientele se taie, ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc putin, caperele se pun cateva minute in apa.

Se intinde foaia pentru pizza, se unge cu ketchup, se adauga toate ingredientele, apoi busuiocul; se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu

 

TIPS-URI

1

legumele le calim putin pentru a nu lasa apa (pe pizza)

2

foaia de pizza o intepam cu o furculita inainte de a pune ingredientele

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 268856
retete culinare - Pizza 268857
retete culinare - Pizza 268858
retete culinare - Pizza 268859
retete culinare - Pizza 268860

COMENTARII (8)

_Alina_ 1

15.10.2013, 10:55

Rocsi 1

15.10.2013, 13:07

Bine ai venit

blue65 1

15.10.2013, 14:05

multumesc; sunt "bucatareasa" de familie, dar gatesc mereu cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D