Pizza briose

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 25799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • 2 carnati cabanos
  • 150 g cascaval
  • 4 ciuperci
  • 10-15 masline verzi
  • legume uscate
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat si maruntit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza briose:

Cabanosul l-am prajit si l-am feliat marunt, iar cascavalul l-am taiat cubulete. Ciupercile le-am lasat la microunde 3 minute si le-am maruntit. 

Batem ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt, mixand pentru omogenizare. Adaugam o lingura cu legume uscate si jumatate de lingurita cu piper. 

Amestecam in compozitia de ou cabanosul, ciupercile, cascavalul si maslinele .

In tava de briose asezam hartiute pliate pentru briose. Umplem hartiutele de briose trei sferturi  din  capacitate, cu compozitie  de pizza si presaram busuioc maruntit. 

Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 minute , pana ce briosele se rumenesc frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza briose-0
Pizza briose-1
Pizza briose-2
Pizza briose-3
Pizza briose-4
Pizza briose-5
Pizza briose-6
Pizza briose-7
Pizza briose-8
Pizza briose-9
Pizza briose-10
Pizza briose-11
Pizza briose-12
Pizza briose-13
Pizza briose-14

COMENTARII (34)

Alexandra Burz 1

26.11.2013, 11:34

ce delicios...

Raluca57 1

18.03.2014, 20:49

Le-am facut. Foarte bune!!! rapid si de efect. Le-am decorat cu ketchup inainte sa le mancam.

Ina 1

18.03.2014, 21:41

Ma bucur ca ti-au placut, Raluca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20