Pizza cu blat din paine

de lia maria in Pizza, 3 Mai 2011 | 3940 vizualizari

 

Daca santeti iubitori de pizza si nu aveti chef/timp sa framantati aluat, va propun o variant foarte simpla, rapida si delicioasa pentru o pizza deloc pretentioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine (veche de o zi/doua)
  • 2 felii sunca fiarta
  • 2 oua fierte tare
  • 10 masline fara samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • ½ ardei kapia
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 ou crud
  • 200ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 50g branza topita
  • 200 g cascaval

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat din paine:

Pornim cuptorul aragazului. Tapetam cu hartie de copt o tava. Trecem feliile de paine prin lapte, le asezam in tava astfel incat sa captusim bine toata suprafata. Laptele ramas il batem cu oul crud si-l turnam in tava peste paine. Punem tava in cuptor pentru 15’ pentru a se forma crusta. Intre timp tocam ceapa, ardeiul, feliem ouale si maruntim sunca.

Scoatem tava din cuptor si intindem jumatate din pasta de rosii peste blat, dupa care repartizam uniform si in straturi, restul ingredientelor. Deasupra radem cascaval, punem pasta ramasa si dam dinnou la cuptor pentru 20-25’.

Servim calda, dar se poate consuma si rece.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat din paine-0
Pizza cu blat din paine-1
Pizza cu blat din paine-2
Pizza cu blat din paine-3
Pizza cu blat din paine-4
Pizza cu blat din paine-5

COMENTARII (21)

lia maria

lia maria 1

04.05.2011, 09:23

luk
corina
kamy

lia maria

lia maria 1

04.05.2011, 09:24

miuta
motanel
aziz va multumesc

adry88

adry88 1

04.05.2011, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!