Pizza pe paine cu branza topita

de Rocsi in Pizza, 5 Ian 2011 | 4766 vizualizari

 

Vazusem in post la nadina pizza pe franzela parca...doua zile ma gandeam doar la ea...asa ca ,atunci,dupa doua zile de pofta,mi-am facut...e delicioasa...multumesc nadina...

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza topita:

Pastramioara o taiem cubulete.

ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.

gogosarii ii tocam marunt.

maslinele le taiem felioare.

luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.

peste punem pastrama si ciupercile.

apoi maslinele si gogosarii in otet.

la urma radem niste cascaval deasupra.

punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.

dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.

scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.

sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.

pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75117
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75118
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75119
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75120
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75121
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75122
retete culinare - Pizza pe paine cu branza topita 75124

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Elena

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Adry

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Diana multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55