Pizza cu ou

de MotanLaOale in Pizza, 30 Oct 2013 | 4661 vizualizari

 

Copii cand au venit in vizita au comandat sa le fac pizza. Asa ca m-am conformat.

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat de pizza
  • 4 oua
  • 100 g bacon crud uscat
  • 100 g salam uscat
  • 100 g pastrama
  • 1 ardei capia
  • 1 rosie
  • 50g masline
  • 150 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Eu l-am facut cu o seara inainte si l-am tinut in frigider pana a doua zi.

Uns cu putin ulei, nu s-a uscat si a fost foarte bun la intins.

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se amesteca pulpa de rosii cu un ou crud si un praf de sare pana la omogenizare.

 Se intinde pulpa de rosii si ou si se presara oregano si piper.

Ouale ramase se fierb 10 minute, se racesc, se curata si se taie felii.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului: baconul, salamul, pastrama, ouale fierte, ardei, masline, rosii.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

 Se serveste cu ketchup si o bere rece.

 Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Feliile de ou care se rup sau nu au galbenus se pot marunti si presara pe blat.

2

Cu cat sunt feliate mai subtire ingredientele se pot distribui mai uniform.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ou-0
Pizza cu ou-1
Pizza cu ou-2
Pizza cu ou-3
Pizza cu ou-4
Pizza cu ou-5
Pizza cu ou-6
Pizza cu ou-7
Pizza cu ou-8
Pizza cu ou-9
Pizza cu ou-10
Pizza cu ou-11
Pizza cu ou-12
Pizza cu ou-13
Pizza cu ou-14
Pizza cu ou-15
Pizza cu ou-16
Pizza cu ou-17
Pizza cu ou-18
Pizza cu ou-19
Pizza cu ou-20
Pizza cu ou-21
Pizza cu ou-22
Pizza cu ou-23

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

30.10.2013, 21:27

MIUTA 1

31.10.2013, 15:41

MotanLaOale 1

31.10.2013, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41