Pizza cu ton

de Bunica in Pizza, 2 Oct 2013 | 509 vizualizari

 

Pizza cu ton e rapida si gustoasa,daca va place pestele.

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 350 g. faina
  • 200 ml. apa calda
  • un plic drojdie
  • o lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • Toppinguri:
  • 1 cutie mica porumb
  • 1 cutie mica ciuperci
  • 1 cutie ton
  • 50 g masline
  • 1 lingura suc de rosii
  • 50 g cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 varf lingurita piper macinat
  • 1 varf lingurita oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Blatul:

Intr-un bol se pune faina,drojdia,sare,zahar,ulei si apa calda.

Se framanta pana se incorporeaza toate ingredientele 

Acoperim aluatul cu  un prosop si-l lasam la dospit 20-30 minute.

O tava de marimea30/40 cm. o tapetam cu hartie de copt.

Aluatul il punem in tava,ungem palmele cu ulei si intindem aluatul.

Adaugam pe rand ingredientel:tonul,ciupercile,porumbul si maslinele.

Intr-un castron batem ouale si le turman deasupra.

Peste toate acestea punem cascaval ras.

Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-45 de minute.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

condimentele sunt la alegerea fiecaruia

2

ouale numai daca se doreste.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ton-0
Pizza cu ton-1
Pizza cu ton-2
Pizza cu ton-3
Pizza cu ton-4
Pizza cu ton-5
Pizza cu ton-6
Pizza cu ton-7
Pizza cu ton-8
Pizza cu ton-9
Pizza cu ton-10

COMENTARII (14)

Rocsi 1

02.10.2013, 20:33

O bucatica iau pentru ai mei de la tine sa stii

mamaieelena 1

03.10.2013, 09:52

mmm ce gustoasa pizza ai facut

Sim0na 1

03.10.2013, 10:45

Pana acum cativa ani n-am mancat.. ca mi se parea ciudata combinatia Dar cum pizza cu ton este preferata sorei mele, am incercat-o si eu, si acum este pe lista de preferinte!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04