Pizza de carne tocata

de ianculubita in Pizza, 29 Ian 2014 | 2198 vizualizari

 

Aceasta pizza este reteta Nigellei; i-a spus pizza probabil pentru ca are forma de pizza,cu blat subtire de carne tocata, dar gustul e ca de musaca

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata macra
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 borcan (cutie) rosii taiate in bulion
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura busuioc uscat (verde)
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de carne tocata:

Inr-un castron amestecam carnea cu sare, piper, usturoi bine pisat, verdeata taiata marunt, ou si pesmet. Dupa ce totul este omogenizat calim carnea in tigaie cu ulei. Dupa ce carnea s-a strans si s-a albit o rasturnam intr-o forma de tarta, nivelam suprafata, rasturnam rosiile pasate cu furculita, deasupra presaram coriandru, iar peste rosii punem bastonase de mozzarella si presaram busuioc. La cuptor lasam 30 minute si servim imediat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza de carne tocata 294397
retete culinare - Pizza de carne tocata 294398
retete culinare - Pizza de carne tocata 294399
retete culinare - Pizza de carne tocata 294400
retete culinare - Pizza de carne tocata 294401
retete culinare - Pizza de carne tocata 294402
retete culinare - Pizza de carne tocata 294403

COMENTARII (12)

ianculubita 1

30.01.2014, 05:53

diana_k 1

30.01.2014, 08:56

daca e pizza vin negresit si eu la masa

anca_rm 1

30.01.2014, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55