Pizza din omleta

de kukibella in Pizza, 14 Sep 2012 | 1390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 felii de paine
  • rozmarin
  • 5 dovlecei
  • 2 roşii
  • 1 catel usturoi
  • 4-5 frunze de busuioc proaspat
  • 150 gr branza telemea
  • 150 gr.caşcaval afumat
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din omleta:

dovleceii se taie pe lungime şi se coc pe gratar 6-7 min.;

roşiile se taie felii subtiri

ıntr-o tava ın care am pus hartie de copt punem painea taiata bucati,stropita cu ulei de masline şi frunzulitele de rozmarim;tava o dam la cuptorul preıncalzit la 200 de grade ptr aprox. 8-9 min.

separat batem ouale cu putina sare şi piper negru.

adaugam painea şi 3-4 frunze de busuioc verde tocat(eu le rup cu mana)

ungem o forma cu ulei de masline punem compozitia de ou cu paine;

deasupra presaram caşcavalul şi branza;

peste aceasta compozitie aşezam dovleceii,iar deasupra roşiile;

punem piper negru şi sare

se da la cuptoruL preıncalzit ptr.aprox.25-30 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza din omleta 177576
retete culinare - Pizza din omleta 177577
retete culinare - Pizza din omleta 177578
retete culinare - Pizza din omleta 177579
retete culinare - Pizza din omleta 177580
retete culinare - Pizza din omleta 177581
retete culinare - Pizza din omleta 177582
retete culinare - Pizza din omleta 177583
retete culinare - Pizza din omleta 177584

COMENTARII (17)

aalliinnaa07 1

15.09.2012, 16:23

gustoasa

kukibella 1

15.09.2012, 16:42

multumesc ptr. aprecieri

adry88 1

16.09.2012, 14:47

yammi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29