Pizza fara blat

de mirela suba in Pizza, 29 Apr 2013 | 4024 vizualizari

 

Este cea mai usoara pizza posibila! Si de asemenea foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 80 gr cabanos(2 buc)
  • 120 gr salam sau parizer
  • 100 gr ciuperci
  • 3 linguri ketchup
  • oregano
  • ardei rosu
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara blat:

Ouale se bat cu mixerul intr-un bol mai mare,se adauga apoi uleiul si treptat faina. Dupa ce devine ca si o crema mai groasa se adauga oregano si ketchup-ul,apoi ciupercile taiate marunt si cabanosul si salamul.

Intr-o tava se pune foaie pergament si apoi se pune aluatul obtinut,se rade cascaval deasupra,eu de preferinta pun mai mult cascaval si ardeiul rosu taiat felii, si se baga la cuptorul incins in prealabil.

Se verifica in felul urmator: se scoate tava afara si se ridica de un colt foaia de pergament,daca blatul este rumen la baza atunci este gata!

Va doresc Pofta Mare la pizza :)!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza fara blat-0
Pizza fara blat-1

COMENTARII (10)

mirela suba 1

29.04.2013, 13:23

pt mine este o reteta super rapida si cand imi este pofta imediat o prepar,ma bucur ca v-a placut

Rocsi 1

29.04.2013, 20:31

Buna

Sim0na 1

30.04.2013, 11:44

buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04