Pizza Margherita

de Ligia Bxl in Pizza, 30 Sep 2013 | 1121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 10 gr drojdie
  • putina sare
  • putin zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingua ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • Ketchup Univer
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pentru garnitura:
  • 1 bula mozzarella
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Incepem sa preparam coca astfel: Intr-un bol se pune faina si sarea,apoi intr-un alt bol mic se desface drojdia cu putina apa calduta si zaharul. Se lasa pentru cateva minute la crescut.Se toarna apoi drojdia peste faina,se adauga uleiul de masline si apa si se framanta bine pana devine o coca omogena.Se acopera vasul cu un prosop umed si se tine la crescut pana se dubleaza volumul intr-un loc cald.

In acest timp se calesc rosiile decojite si ceapa taiata marunt.

Dupa ce a crescut coca se intinde o foaie rotunda si se pune in tava,se unge cu Ketchup,apoi pe rand rosiile calite cu ceapa,mozzarella taiata rondele si la final se presara oregano si busuioc.Se da la cuptor pentru coacere.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza Margherita 265023
retete culinare - Pizza Margherita 265024
retete culinare - Pizza Margherita 265025
retete culinare - Pizza Margherita 265026
retete culinare - Pizza Margherita 265027
retete culinare - Pizza Margherita 265028
retete culinare - Pizza Margherita 265029

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

01.10.2013, 00:14

Ligia Bxl 1

03.10.2013, 17:44

fetele

babi5 1

15.12.2014, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D