Pizzete din vinete

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2013 | 1696 vizualizari

 

O retete dietetica,de post sau vegetariana.
Aceste pizzete pe "blat" de vinete,peste care puteti adauga ce umplutura doriti,sunt foarte gustoase si sunt potrivite pentru o cina usoara.
Reteta mea este facuta in toamna,cu ingrediente proaspete din gradina,dovleacul il puteti inlocui cu dovlecel.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata - mare
  • cca 100 g dovleac
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • muguri de pin
  • Ketchup (homemade)
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete din vinete:

Taiem vanata felii potrivit de groase, presaram sare si le lasam deoparte pentru a iesi amareala din ele. Dovleacul curatat il dam pe razatoarea mare. Ceapa o taiem julien. Rosia o taiem cubulete, iar patrunjelul il tocam. Amestecam ingredientele de mai sus intr-un bol si condimentam cu sare si piper dupa gust. Spalam feliile de vanata, le ungem cu ketchup si adaugam 1-2 linguri din compozitia de mai sus. Presaram cativa muguri de pin si punem pizzetele intr-o tava pe foaie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute.

Pofta Buna!  

 

RETETA IN IMAGINI

Pizzete din vinete-0
Pizzete din vinete-1
Pizzete din vinete-2
Pizzete din vinete-3

COMENTARII (14)

Lorra 1

11.03.2013, 22:10

papa bun !!!

Sim0na 1

12.03.2013, 21:33

Super arata

diana_k 1

13.03.2013, 09:17

super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04