Placinta cu branza

de Ksenya in Prajituri, 3 Noi 2014 | 4882 vizualizari

 

O placinta rapida si buna.

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat
  • 12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 16 linguri faina
  • 16 linguri lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • praf sare
  • pentru umplutura
  • 900 g branza
  • 1 plic creme Ole
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri zahar
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Mai intai facem aluatul. Oualele le frecam cu zaharul, adaugam treptat uleiul, apoi faina cu praful de copt si laptele, esenta de vanilie, praful de sare. Obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam jumatate din cantitatea de aluat,dam la cuptor pentru 8 minute la 180 grade.

In acest timp pregatim umplutura din toate ingredientele le amestecam bine. Dupa ce am scos tava din cuptor, intindem pe toata suprafata si adaugam deasupra cealalta jumatate de aluat. Dam din nou la cuptor pentru 20 minute. O scoatem din cuptor si o lasam la racit inainte de a o portiona.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinta cu branza 350299
retete culinare - Placinta cu branza 350300
retete culinare - Placinta cu branza 350301
retete culinare - Placinta cu branza 350302
retete culinare - Placinta cu branza 350303
retete culinare - Placinta cu branza 350304
retete culinare - Placinta cu branza 350305
retete culinare - Placinta cu branza 350306
retete culinare - Placinta cu branza 350307
retete culinare - Placinta cu branza 350308

COMENTARII (23)

reisnaor_2006 1

07.11.2014, 10:48

foarte buna

Bya Ralu 1

20.11.2014, 22:59

super

Ksenya 1

21.11.2014, 08:52

Multumesc fetelor de popas!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55