Placinta cu sprot ( peste mic )

de pity19 in Peste, 7 Mai 2014 | 2710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr faina
  • apa calda
  • 25 gr drojdie
  • un ou pentru uns
  • peste sprot ( o mana, doua )
  • praf de usturoi
  • oregano
  • cascaval afumat
  • condimente pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu sprot ( peste mic ):

Aluatul : Punem faina intr-un bol , sarea , zaharul si drojdia dizolvata in 5 linguri apa calda ; Amestecam bine cu o lingura de lemn, completam cu apa , faina si lasam la loc cald timp de 40-50 minute!Trebuie sa obtinem un aluat moale, elastic dar nelipicios.

Spalam pestele , curatam de intestine , taiem capurile , clatim , condimentam cu oregano , usturoi si condimente pentru peste!

Intindem aluatul pe masa tapetata cu faina , taiem in lung file doar pana la jumatatea aluatului , ungem jumatatea pe care nu am taiat'o cu ou , punem pestele condimentat ,cascaval razuit , invelim cu partea taiata file , impaturim bine , punem in tava tapetata cu hartie de copt , ungem cu ou , razuim cascaval si dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu sprot ( peste mic )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dorada in acqua pazza - reteta nr. 1100