Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ador placintele,imi este urat sa fac aluatul dar trec peste asta numa cand ma gandesc la produsul finit.Am incercat o umplutura noua si va spun ca sunt foarte bune.Mi-am detronat nevasta:)))))
Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald si l-am acoperit.
Cand aluatul a crescut am rupt cu mana din aluat am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus cate o lingurita cu varf de branza pufoasa delaco cu smantana.Le-am unit capetele bine ca sa nu iasa compozitia si le-am prajit in uleiul incins din tigaie .Pofta buna.
1
sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdiuta pentru ca nu mai creste aluatul.
2
putem face placintele cu ce umplutura dorim.
3
daca aluatul mai cere faina mai puteti adauga la framantat cate putin pana cand nu mai este lipicios si nu se mai ia pe mana.
4
se spune ca aluatul este reusit atunci cand castronul in care ati framantat este curat si nu are urme de aluat pe peretii vasului.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult