Platica la cuptor

de luminita20_2006 in Peste, 26 Feb 2011 | 12635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati platica
  • 400 suc de rosii
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • cimbru
  • -50 ml vin alb
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • 6 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica la cuptor:

Pestele se curata si se spala apoi se indulceste cu sare. Cartofi curatati se raie rondele felii subtiri la fel si morcovul, ceapa solzi se taie.

Intr-o tava unsa cu ulei se pune ceapa apoi cartofii, morcovul si deasupra pestele.

Se pune in fiecare peste cate un catel de usturoi, restul se taie felii si se pun in sucul de rosii si vinul

Se acopera tava cu o folie si se da 15 min la cuptor. Dupa 15 min se scoate si se toarna deasupra sucul de rosii in care s-a mai pus si cimbru, sare si piper. Se mai da la cuptor  10 min . Totul la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

27.02.2011, 10:14

Sylvia 1

27.02.2011, 12:03

Excelent

luminita20_2006 1

27.02.2011, 13:18

sorry am omis si vinul..asa e am pus si putin vin alb

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola