Platou cu aperitive

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 36363 vizualizari

 

Acest platou l-am facut cand fetita mea cea mare a implinit 2 ani

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de faina;
  • 3 linguri de smantana;
  • 3 oua;
  • umplutura:
  • 50 gr. unt;
  • 150 gr. cascaval;
  • 6 felii de sunca;
  • castravete acru;
  • jumatate de gogosar acru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

Rulada aperitiv:

intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si le amestecati cu mixerul apoi puneti peste compozitia obtinuta, si cele 3 albusuri batute spuma; compozitia obtinuta (asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt tava o bagati la cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic), si o lasati cam 15-20 de min. ATENTIE se coace foarte repede. Dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet umed, si extrageti hartia de copt, si pe urma radeti cascavalul si puneti pe foaia de rulada si bucatele de unt, apoi puneti felii de sunca apoi iar cascaval ras si unt si bucatele de gogosar si castravete acru. Apoi rulati, si bagati iar in aceeasi tava la cuptor cam 10 minute.

Platoul mai cuprinde:

  • chec aperitiv
  • rulada aperitiv
  • crenvusi in foietaj
  • cabanosi prajiti
  • rosii umplute cu crema de branza si marar

 

 


 

COMENTARII (11)

Adinacarla

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:09

Am pus reteta...sper ca nu e problema ca nu am scris si cate portii imi ies...sincer nu am socotit.

ela

ela 1

16.01.2010, 03:10

iri_iri

iri_iri 1

30.05.2012, 00:13

vin la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24