Platoul cu aperitive de Craciun

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2021 | 6898 vizualizari

 

 Ultima zi de Craciun ne-am dus la serviciu . Am aranjat rapid ceva de gustat . Poate nu este atat de meticulos  aranjat , poate s-a  scuturat la transport . Cert este ca fiecare si-a gasit ceva de gustat si a prins bine !!!!

 

INGREDIENTE

  • Jambon de casa
  • toba de casa
  • salam de casa
  • carnat chorizo
  • branza Cheddar portocalie
  • pasta de branza cu verdeturi-Almette
  • bilute de mozzarella
  • pateu de ficat cu merisoare
  • mini ardei
  • rosii cherry
  • struguri albi de masa
  • ridichi rosii
  • ardei iuti verzi
  • ardei iuti rosii
  • ardei kapia rosu
  • salata verde
  • masline-negre, verzi , Kalamata
  • praz
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platoul cu aperitive de Craciun:

  1.   Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .
  2.  In prima faza am scos pe blatul de lucru toate ingredientele disponibile pentru platoul rece .
  3. Am spalat si am feliat legumele . Am taiat rondele carnatul si felii rotunde salamul.
  4. Am portionat toba si jambonul l-am taiat felii mai lunguiete .
  5. Bilutele de mozzarella le-am tavalit prin seminte de negrilica [chimen negru ].
  6. Le-am infipt in cate o scobitoare alaturi de o rosioara cherry si de o maslina neagra .
  7.  Mini ardeii i-am taiat in doua si i-am umplut cu crema de branza  pe cei portocalii si cu pateu  de ficat pe cei galbeni .
  8. Branza Cheddar a fost taiata  cubulete si tot asa  a fost infipta in scobitoare alaturi de ardei kapia si masline Kalamata .
  9.  Am aranjat in graba dupa inspiratie toate pe un platou usor de transportat din inox.
  10. La sfarsit am pus maslinele si alunele sarate prin locurile neacoperite .
  11.  Am presarat codite de cerapa verde si... la impachetare in folie de aluminiu .
  12.  Sa avem pofta !!!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii si se pun in functie de cate persoane se servesc de pe acest platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platoul cu aperitive de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv