Pleurotus pane

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 4644 vizualizari

 

pleurotisul are o asa ,, carnita'' buna incat nu am rezistat sa nu le ,, imbrac '' in ou !!!

 

INGREDIENTE

  • o caserola ciuperci pleurotus [ 500 gr]
  • 3 oua ,
  • 50 ml lapte sau smantana
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

1. ciupercile se sareaza , se pipareaza si se tavalesc in faina alba ,

2. ouale se bat bine cu putina sare si smantana sau lapte .

3. se dau ciupercile si prin ou si se prajesc in ulei incins , se scot pe servetele de hartie care retin surplusul de ulei .

4. serviti, stropite cu mujdei si multe legume preferate .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pleurotus pane 39499
retete culinare - Pleurotus pane 39500
retete culinare - Pleurotus pane 39501
retete culinare - Pleurotus pane 39502

COMENTARII (8)

Bunica 1

02.07.2010, 10:53

Eu le vreau numai cu mujdei !

nadina73 1

04.07.2010, 22:42

si eu vreau super buna nota 10 in loc de 5 furuc suna mai bine

elena1988 1

08.02.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21