Portofele cu cas de oaie

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 6355 vizualizari

 

Trebuia sa fac ceva repede , repede , pentru ca veneau musafirii neanuntati.
Am scos aluatul de foietaj din congelator si casul de oaie si m-am apucat de lucru....
Nici daca faceam portie dubla , nu cred ca mai ramaneau pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 800 g foitaj frantuzesc
  • 200 g cas oaie
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cas de oaie:

Decongelam aluatul lasandu-l la temperatura camerei ,cateva ore.

Radem branza si tocam marunt mararul.

Ceapa o curatam si o dam prin presa de usturoi.

Intr-un bol amestecam casul cu un ou,ceapa si mararul verde.

Asezonam si omogenizam compozitia.

Aluatul il taiem in patrate cu latura de aproximativ 8 cm sau cat de mari vrem sa fie portofelele.

Pe un colt al fiecarui patrat punem o lingura de cas.

Impaturam portofelele si le presam pe margine cu ajutorul unei furculite.

Ungem portofelele cu ou batut apoi le dam la cuptorul dinainte incalzit la 150 de grade C pina se rumenesc, aproximativ 30 minute.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se pot servi calde sau reci, alaturi de un pahar cu bere sau cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cas de oaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Minilangosi cu branza si marar