Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am preluat reteta de la bucataras ana78 si am inlocuit apa cu laptele de soia.....
Foi
Crema
Foile:
Se amesteca faina cu zaharul,sucul de rosii,uleiul si laptele de soia,se adauga amoniacul si se formeaza o coca care se imparte in 4 foi care se coc pe fundul tavii.
Crema:
Zaharul,faina si laptele de soia se fierb pe baie de abur pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca.Margarina se freaca cu zaharul pudra pana devine o spuma,se adauga esenta de vanilie si crema fiarata si racita,dar nu de tot.Se omogenizeaza si se da la rece cca 1/2 de ora
Asamblare
Foaie ,crema,foaie, gem de prune,foaie,crema si ultima foaie.Deasupra am turnat glazuta de ciocolata.
1
de preferat sa o taiati a doua zi ( eu am taiat-o mai repede,trebuia sa expediez prajitura)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult