Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Batem albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam in "ploaie" zaharul si mixam foarte bine. Adaugam nuca macinata si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus pentru a nu se lasa compozitia. Din aceasta compozitie coacem 3 foi,pe dosul unei tavi,pe hartie de copt,pentru cca 10-13 minute,pana incepe sa se rumeneasca usor.
Lasam foile la racit,intre timp pregatim si crema: Mixam galbenusurile cu zaharul si nessul. Punem compozitia pe foc,intr-o cratita,impreuna cu untul,cand s-a topit untul,adaugam amidonul dizolvat intr-o lingura de apa,si amestecam pana se ingroasa. Luam crema de pe foc,adaugam gelatina dizolvata in putina apa pe bain-marie si mixam pentru 2-3 minute. Lasam crema la racit.
Umplem foile cu crema de ness,inclusiv ultima foaie peste care razalim ciocolata sau o pudram cu ness.
Enjoy!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult