Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Tot de la Plus am cumparat foi de cacao pt prajituri si am zis sa fac ceva repede si bun.
Am pus intr-o craticioara cicolata de lapte rupta bucatele impreuna cu 100 ml frisca lichida,am amestecat pana s-a topit ciocolata dar sa nu fiarba.Am dat la rece.
Cu ciocolara amaruie am procedat la fel.(2 cioco+200 frisca lichida)
Pregatim siropul:intr-o cana am pus 150 ml apa rece,in care amestecand am dizolvat 3 linguri de zahar.Am pus putina esenta de rom(sa nu puneti din fiola ca-i uleioasa)
Cand s-a racit crema am batut bine cu mixerul pana s-a format o crema fina.
In cea de ciocolata amaruie am bagat putina esenta de rom,iar in cea de lapte,esenta de migdale(dupa gust)
Am insiropat prima foaie,am pus crema amaruie cam 3/4 din cantitate,am pus a 2-a foaie,am insiropat-o,am pus crema de lapte fara 1 lingura,am pus a 3-a foaie,am insiropat-o si am intins bine pe toata suprafata,crema de lapte ramasa(1 lingura),iar cu cea amaruie ramasa,am ornat dupa cum se vede in poza.
pofta buna!!!!
1
cand am batut crema amaruie am mai adaugat 4 ling.de frisca lichida,compozitia fiind prea groasa...asa a iesit numai bine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult