Prajitura cu branza si bezea

de Adinacarla in Prajituri, 5 Sep 2010 | 2472 vizualizari

 

http://www.bucataras.ro/retete/10574/prajitura-cu-branza-si-bezea.html estesursa mea de inspiratie, doar ca
am modificat foarte putin,cu ce aveam eu prin casa

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 4 oua intregi
  • 10 linguri de ulei
  • 15 linguri de lapte
  • 15 lingur pline faina
  • 15 linguri de zahar
  • 1 lingurita praf
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 500 g brnaza de vaci
  • 200 zahar
  • 4 galbenusuri
  • 4 vanilii
  • 6-7linguri de gris asta depinde cat de moale e compozitia
  • Spuma:
  • 4 albusuri
  • 150 zahar
  •  bombonele de cicocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si bezea:

Am amestecat toate ingredientele pentru blat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Apoi am amestecat compozitia pentru crema si apoi am asezat-o peste blat in tava.

Am dat tava la cuptor 30 de minute. Cele 4 albuse le-am batut spuma impreuna cu zaharul si le-am pus peste blatul din tava si am reintrodus din nou tava la cuptor pentru inca 15 minute pana cand spuma s-a rumenit. Imediat ce am scos-o din cuptor am presarat deasupra prajiturii bombonele din ciocolata pentru decor.

Multumesc Nadina pentru reteta...a fost foarte buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza si bezea-0
Prajitura cu branza si bezea-1
Prajitura cu branza si bezea-2
Prajitura cu branza si bezea-3
Prajitura cu branza si bezea-4
Prajitura cu branza si bezea-5

COMENTARII (9)

mena29

mena29 1

06.09.2010, 18:48

Laly

Laly 1

07.09.2010, 00:10

super

Adinacarla

Adinacarla 1

07.09.2010, 09:30

mena, laly

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!