Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

de tarasmariana in Prajituri, 20 Iun 2014 | 1562 vizualizari

 

INGREDIENTE

Compozitie:

  • 4 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 60g de zahar
  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet de vanilie
  • 1 lingurita de praf de copt

Bilute :

  • 250g de branza dulce
  • 3 linguri de amidon
  • 50g de zahar
  • 50g de nuca de cocos
  • 2 galbenusuri

Glazura :

  • 50g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos:

Compozitie : 

Punem cacao, faina, amidonul, vanilia si praful de copt intr-un bol si le amestecam. Se bat albusurile cu mixerul pana se ingroasa putin, se adauga zaharul si mai mixam pana se face ca o bezea. Mixam galbenusurile cu 30g de zahar pana se face o crema. Adaugam in galbenusuri ciocolata topita, mixam bine si adaugam albusurile cate putin pana se omogenizeaza. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca bine. Dupa aceea punem toate ingredientele pentru bilutele de cocos intr-un bol. Se amesteca bine si facem niste bilute. Punem folie de copt in tava iar pe margini se unge cu unt. Se pun bilutele in tava si se toarna compozitia peste ele. Dupa aceea le bagam la cuptor timp de 35 de minute, dupa aceea le lasam 10 minute sa se raceasca.

Glazura : 

Se pun ingredientele intr-o craticioara si se fac pe bain-Marie si o turnam peste prajitura.

POFTA BUNA !

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos-0
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos-1
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos-2
Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos-3

COMENTARII (13)

Pushaa

Pushaa 1

20.06.2014, 15:09

Rocsi

Rocsi 1

20.06.2014, 21:34

Ce buna este!

tarasmariana

tarasmariana 1

23.06.2014, 07:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!