Prajitura cu cocos

de miremirc in Prajituri, 12 Mar 2011 | 7224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (200 g)
  • 1 cana nuca cocos (120 g)
  • 1 cana zahar (250 g)
  • 1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg cacao
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos:

         Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, nuca de cocos si praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam cam trei sferturi in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt ;
         In compozitia ramasa adaugam lg de cacao si turnam peste cea din tava; dam la copt in cuptorul preaincalzit; verificam cu scobitoarea cand s-a copt prajitura.

         Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie .

 Este o prajitura delicioasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu cocos 91181
retete culinare - Prajitura cu cocos 91182
retete culinare - Prajitura cu cocos 91183
retete culinare - Prajitura cu cocos 91184

COMENTARII (17)

Rux 1

14.03.2011, 12:34

Imi place felul in care iti ies fotografiile arata superb

adry88 1

09.06.2011, 15:34

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 13:13

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D