Prajitura cu dovleac

de Angelina_Elena in Dulciuri, 21 Oct 2013 | 1672 vizualizari

 

Reteta am gasit-o aici http://www.petitchef.es/recetas/coca-de-calabaza-fid-697327

 

INGREDIENTE

  • 270 g dovleac copt
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 70 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 lingurite zahar + 1 varf lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

Punem ouale si zaharul intr-un vas si incepem sa mixam bine pana obtinem o compozitie spumoasa.

Adaugam piureul de dovleac, uleiul si mixam din nou.

Faina o amestecam cu praful de copt si praful de sare si o adaugam peste compozitia precedenta.

Mixam bine, apoi turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei.

Dupa ce prajitura trece testul scobitorii, o scoatem din cuptor si presaram peste ea zaharul amestecat cu scortisoara.

Lasam sa se raceasca, apoi portionam si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu dovleac-0
Prajitura cu dovleac-1

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

21.10.2013, 16:09

Va multumesc tuturor!

Lavinia 1

21.10.2013, 20:22

foarte buna

diaconta 1

22.10.2013, 23:33

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04