Prajitura cu dulceata

de Lau in Prajituri, 21 Feb 2011 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pahar lapte(250 ml)
  • 200 g zahar
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
  • dulceata(eu am folosit 5 linguri dulceata de mere)
  • 1 plic tort jelee
  • faina cat cuprinde
  • 1 pahar ulei
  • 2 praf de copt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata:

batem albusurile spuma cu zaharul adaugam galbenusurile,uleiul, laptele,esenta si coaja. Amestecam bine,praful de copt stins in zeama de lamaie,adaugam faina. Compozitia o turnam in tava unsa si tapetata, o dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Cand e gata se lasa sa se raceasca putin, ungem blatul cu dulceata, deasupra punem plicul de tort jelee pregatit conform instructiunilor de pe plic. Sa nu fie foarte cald cand il punem peste dulceata(il lasam sa se raceasca putin)

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu dulceata-0
Prajitura cu dulceata-1
Prajitura cu dulceata-2

COMENTARII (24)

elena1988 1

22.02.2011, 20:09

adry88 1

16.06.2011, 15:39

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20