Prajitura cu lapte si biscuiti

de Miha in Prajituri, 16 Mai 2011 | 9205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat
  • 350 ml lapte evaporat
  • 100 ml lapte
  • sucul de la 1 lamaie
  • ~250 g biscuiti de buna calitate
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu lapte si biscuiti:

Daca nu aveti sau nu gasiti lapte evaporat puteti inlocui cu frisca lichida.

Intr-un castron se amesteca toate cele 3 feluri de lapte. Se toarna apoi sucul de lamaie amestecand continuu. In timp ce amestecati veti vedea ca va incepe sa se ingroase, dar consistenta va fi lichida.

Intr-un vas de sticla/ceramica  punem un strat de biscuiti, apoi un strat de crema. Alternam straturile de biscuiti si crema pana se termina. Ultimul strat va fi cel de crema.

Se da la frigider pentru cateva ore, de preferat peste noapte, dupa care se portioneaza si se pudreaza cu cacao din belsug.

Noi am fost atat de nerabdatori incat am fost nevoita sa o tai mult mai repede decat ar fi trebuit si a iesit cam pleostita, :)) fara straturi distincte, asa cum e cea a Nataliei, dar gustul este exceptional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu lapte si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Miha 1

18.05.2011, 21:12

Acum tre sa rezolvi si cu laptele condensat, in caz ca nu-l ai si te vei bucura de o prajitura delicioasa!

ionela2682 1

19.05.2011, 17:55

Te cred ca este delicioasa....si usor de facu!

MIUTA 1

23.05.2011, 10:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si bombite de branza