Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 9423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piscoturi
  • 8 linguri de zahar
  • 200gr ciocolata cu lapte
  • 50gr unt
  • 300ml smantana lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri coniac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca:

 Ptr crema: ciocolata se topeste cu 100gr smantana si 50gr unt.

Ptr frisca: batem 200ml smantana cu 4 linguri de zahar si zahar vanilat.

Pregatim un sirop din apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de coniac. Intr-un platou mai inalt, punem un strat de piscoturi insiropate, ciocolata, frisca, din nou piscoturi si imbracam in frisca. Se lasa la frigider ptr 1 ora. Se orneaza cu bombonele si cirese conifate.

 

COMENTARII (25)

ionix 1

15.10.2010, 12:20

Roberta, si eu am vazut-o... eu le-am trimis acum cateva zile mesaje fetelor.... frumoasa praji

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:13

delicioasa

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:25

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D