Prajitura cu rodii

de manuela in Prajituri, 2 Noi 2009 | 4730 vizualizari

 

BUNA,RAPIDA,

 

INGREDIENTE

  • 1pachet 200gr.biscuiti simpli
  • 1-1,1/4 pahar suc de ananas din compot
  • 10 cani de bobite de rodie(sa fie dulce)
  • 3 pahare de fresh cream
  • 1 pachet 200 gr de cream cheese
  • 3/4 pahar zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rodii:

PREGATITI CREMA:bate-ti fresh cream-ul cu mixerul pana ce devine pufoasa si se umple (crema nu tb sa fie f.tare).

Intr-un castron mare bate-ti cream cheese pana cand se inmoaie apoi adaugati zaharul pudra si continuati sa bateti pana devine spumoasa.cand este gata ,adaugati putin cate putin din fresh cream-ul batut.opriti mixerul si amestecati cu o lingura lunga 3-4 min.

Luati cate un biscuite si il inmuiati in sucul de ananas,iar apoi asezati unul langa altul intr-un bol sau intr-un vas putin mai inalt(in vasul in care doriti sa fie prajitura servita,intr-un vas oval de sticla).peste biscuiti adaugati mai putin de jumatate din rodiile curatate.continuati deasupra rodiilor sa adaugati cu o lingura crema si sa o intinde-ti frumos.Deasupra cremei adaugati restul de rodii ramase.
Prajitura este gata si o pute-ti baga la frigider pt a se racii.dupa cateva ore la frigider,prajitura se va acoperi cu o membrana de plastic incolora.

 

TIPS-URI

1

biscuitii lasatii la inmuiat in sucul de ananas mai multcu cateva sec decat de obicei,pt ca rodiile pe care le ve-ti pune deasupra nu au zeama ca sa ii inmoaie mai mult

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Geanina87

Geanina87 1

10.09.2013, 08:53

La multi ani!!!

MIUTA

MIUTA 1

10.09.2013, 23:03

La multi ani1

Bunica

Bunica 1

10.09.2014, 07:54

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!