Prajitura de castane

de georgy25 in Prajituri, 1 Oct 2009 | 6459 vizualizari

 

Este o reteta delicioasa si specifica din America

 

INGREDIENTE

  • 175 gr zahar ( eu pun 150)
  • un plic de zahar vanilat
  • 125 gr unt
  • 4 galbenusuri
  • 2 pachete de piure de castane
  • 75 gr de migdale macinate
  • 4 linguri de kirch ( eu pun tuica)
  • 4 albusuri    
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de castane:

Reteta de gateau aux marrons (prajitura de castane)


Pui intr-un vas 175 gr zahar ( eu pun 150) si un plic de zahar vanilat, se freaca cu 125 gr unt, apoi se adauga 4 galbenusuri, cele 2 pachete de piure de castane ( aici se gasesc congelate. au fiecare 220gr). Se amesteca si se adauga 75 gr de migdale macinate, apoi 4 linguri de kirch ( eu pun tuica),  apoi cele 4 albusuri batute bat.

Compozitia se toarna in tava, se lasa in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gril.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de castane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2013, 10:51

La multi ani!

Ina 1

09.02.2013, 13:22

la multi ani!

Bunica 1

09.02.2013, 19:47

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Monte Bianco