Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos

de Irina in Dulciuri, 10 Mai 2015 | 2543 vizualizari

 

Excelenta pentru momentele in care trebuie sa faci ceva bun repede. Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos se prepara in cel mult 30 de minute

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort din supermarket
  • doua cutii de Branza Ceva pufos cu smantana Delaco
  • 250 g capsuni
  • o lingura mare plina cu smantana
  • 50 g zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos:

Am decupat din blatul de tort cu un inel de 12 cm diametru doua bucati.

Am pasat o mina de capsuni si le-am facut piure din ele.

Am feliat capsunile ramase si le-am amestecat impreuna cu crema de branza, zaharul pudra si cu lingura de smantana.

Pe primul blat de tort am turnat 2 linguri de piure (astfel se si insiropeaza), dupa care am adaugat din belsug crema obtinuta mai sus.

Am pus deasupra ala doilea blat, iarasi piure de capsuni si crema.

Apoi am tapetat micul tortulet cu restul de crema.

L-am lasat circa 15 minute sa se odihneasca la frigider, dupa care a fost savurat de Matei si de Ioana. 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos-0
Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos-1
Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos-2
Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos-3
Prajitura rapida cu capsuni si ceva pufos-4

COMENTARII (22)

MOKUSKA 1

11.05.2015, 11:07

ce buna e

mihaelar63 1

11.05.2015, 19:26

Interesant si rapid

Micutza Luana 1

03.06.2015, 12:05

super pufosenia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41